Διακόσμησε τις γωνίες του σπιτιού σου!

Διακόσμησε τις γωνίες του σπιτιού σου!

Έχεις στο σπίτι σου πολλές άδειες γωνίες, επικλινείς τοίχους ή ανεξήγητες εσοχές; Παρακάτω σου έχουμε μερικές έξυπνες και πρακτικές ιδέες για σένα για να κάνεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου ακόμα πιο ζεστή.


Τραπεζάκι γωνίας


Τραπεζάκια στρόγγυλα, τετράγωνα ή οβάλ σε ξύλο, γυαλί, μελαμίνη ή μέταλλο ότι κι αν επιλέξεις μπορεί να σου φαίνονται μικρά σε μέγεθος, αλλά μπορούν να χωρέσουν σχεδόν τα πάντα. Ένα φωτιστικό για να ανάβεις το βράδυ ή όταν διαβάζεις, φωτογραφίες ή ένα ωραίο βάζο με λουλούδια.

Μικροέπιπλα

Μικροέπιπλα

Λουλούδια-φυτά


Είναι ένας σχετικά ανέξοδος τρόπος να διακοσμήσεις μια γωνία του σπιτιού αφού το μόνο που χρειάζεται να βάλεις είναι μια γλάστρα εσωτερικού χώρου. Θα προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας στο χώρο ενώ θα δώσει χρώμα σε μια άτονη γωνία. Εναλλακτικά μπορείς να τοποθετήσεις μια μικρή ξύλινη σκαλίτσα πάνω στην οποία μπορείς να κρεμάσεις μικρές γλαστρούλες με πράσινο φύλλωμα.

Λουλούδια

Λουλούδια

Ράφια


Τα ράφια είναι σίγουρα μια εύκολη λύση για να γεμίσεις τη γωνία σου. Μπορείς να βάλεις τα βιβλία σου, κορνίζες με αγαπημένες σου στιγμές και οποιαδήποτε άλλα διακοσμητικά πιστεύεις ότι ταιριάζουν στο χώρο σου.
Για περισσότερο χρώμα μπορείς να επιλέξεις μικρά γλαστράκια όπως κακτάκια και να τα τοποθετήσεις κι εκείνα στα ράφια σου.

Κορνίζες

Κορνίζες

Πολυθρόνα


Τοποθέτησε μια όμορφη και άνετη πολυθρόνα και μαζί με ένα φωτιστικό δαπέδου έχεις δημιουργήσει μια ζεστή γωνία χαλάρωσης και διαβάσματος. Απόλαυσε τον καφέ σου συντροφιά με ένα βιβλίο ή ότι άλλο σε ξεκουράζει.

Πολυθρόνα

Λάμπες Δαπέδου

Όπως βλέπεις, με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, ακόμα και η πιο περίεργη γωνία του σπιτιού σου έχει τη δυνατότητα να γίνει χρηστική και όμορφη.