Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Η πιο χαρούμενη περίοδος του χρόνου έφτασε κι η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ξεκινά. Ψάχνεις να βρεις πώς να διακοσμήσεις το χώρο σου που θα σε βάλει αμέσως στο πνεύμα των Χριστουγέννων;
Ακολούθησε τις παρακάτω ιδέες για το φετινό Χριστουγεννιάτικο στολισμό:

Λαμπάκια

Τα λαμπάκια δεν είναι μόνο για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βάλε παντού λαμπάκια, στο τζάκι, στα παράθυρα, σε γωνίες , σε ράφια και δημιούργησε φως παντού αλλά και την αίσθηση ζεστασιάς που χρειάζεται ο χώρος.

xristougeniatiki-diak.jpg

Τζάκι

Κρέμασε ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι στον τοίχο επάνω από το τζάκι και τοποθέτησε φιγούρες όπως τάρανδους, Αγιοβασίληδες, πολικές αρκούδες, χιονάνθρωπους πάνω στο τζάκι και στόλισε τυχόν βάζα που μπορεί να έχεις με χριστουγεννιάτικα κλαδιά.

Τραπέζι σαλονιού

Σε ένα δίσκο ή σε ένα γυάλινο βάζο βάλε τις μπάλες που μπορεί να περίσσεψαν από το δέντρο ή ότι άλλο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό μπορεί να έχεις με μερικά λαμπάκια μπαταρίας ή κεριά και τοποθέτησε το στο τραπεζάκι του σαλονιού σου.

xristougeniatiki-diak-3.jpg

Φαναράκια

Τα φαναράκια δίνουν μια πιο ρομαντική και ζεστή ατμόσφαιρα στο χώρο. Μπορείς να βάλεις μέσα μπάλες, κλαδιά, κεριά ή λαμπάκια και να στολίσεις όμορφα γωνίες, παράθυρα, τζάκι ή ακόμα και την είσοδο σου.

Μαξιλάρια

Ντύσε το σαλόνι σου με χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στον καναπέ σου, σαν αυτοσχέδιο πουφ δίπλα στο τζάκι ή να τα τοποθετήσεις στις καρέκλες της τραπεζαρίας.

xristougeniatiki-diak-5.jpg

Αν θες περισσότερες ιδέες σε περιμένουμε στο Κρυσταλ να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη φετινή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου πιο εντυπωσιακή από ποτέ!!!